Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARKIBAS-kursus: Grundkursus arkivalier

25. februar 2019 @ 09:00 - 15:30

Begynderkursus henvendt til arkivmedarbejdere, der primært skal arbejde med registrering af arkivalier. På kurset arbejdes der med brugergrænseflade, indkomstjournaler, arkivfonde, henvisninger og søgninger.

Alle kursister får deres egen PC at arbejde ved. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle skal kunne følge med. Der arbejdes i eget arkiv i demo-databasen arkibas5demo.arkibas.dk.

Deltagerne på ARKIBAS-kurserne forventes af have kendskab til EDB på brugerniveau. Desuden skal man kende til SLAs registreringsprincipper, som ARKIBAS er bygget op omkring. Forudgående deltagelse på Modul 2 og 3 i SLAs Arkivuddannelse vil være en fordel.

Underviser:   Konsulent Karen Jermiin Nielsen

Pris:               400,- kr. pr. kursus inklusiv fuld forplejning.

10 pladser i alt – antal tilmeldte ses under “Tilmelding”  Overtegnet!

Praktiske informationer:

Sted:              Kultur- og Fritidshuset, Skolegade 54, 6700 Esbjerg. Gå ind gennem indkørslen t.v. Kursuslokalet findes i den bagerste bygning, 1. sal t.v.

Parkering: PARKERING I GÅRDEN KUN MED TILLADELSE (meget begrænset antal pladser). Der er mulighed for parkering i Kirkegade langs den gamle Kirkegård eller på Museumspladsen v. Hovedbiblioteket i Nørregade.

Adgang til ARKIBASDEMO: Kurset forudsætter, at deltagerne på forhånd er oprettet som brugere i ARKIBASDEMO. Tjek derfor på forhånd, at I er oprettet som brugere med alle administratorrettigheder i demobasen, og at I kan logge ind.

Detaljer

Dato:
25. februar 2019
Tidspunkt:
09:00 - 15:30