Lindknud

Lindknud Lokalhistoriske Arkiv Lindknud1
Faurskovvej 8, Lindknud, 6650 Brørup
E-mail:
Hjemmeside: www.lindknud.infoland
Åbningstid: Sidste torsdag hver måned kl. 14.00-16.00
Leder: Vagn Storm Nielsen, tlf. 61 76 39 52
Post til: 
Område: Lindknud Sogn i Vejen Kommune

Arkivet er en filial af arkivet i Brørup, men er selvstændigt medlem af SVA og SLA samt Arkivsamvirket for Vejen Kommune. En del arkivalier fra Lindknud er registreret og opbevaret i Lokalhistorisk Arkiv for Brørup og Omegn, men kopier af centrale og vigtige arkivalier findes på arkivet. Hele arkivet er under opbygning og der findes stadig en mængde arkivalier, billeder m.m. som arkivet er i gang med at registrere i Arkibas.

Antal hyldemeter i alt: Ca. 10 hyldemeter

ARKIVALIER
Bl.a. mappe med beskrivelse af alle elever, lærere og vikarer som har været på Lindknud Skole siden 1840. Siden 1890 er der også billeder. Der findes arkivalier fra Lindknud Mejeri ligesom der haves materiale fra kirken og fra skolen. Arkivet er også i besiddelse af matrikel- og andre kort fra sognet.

Film og lysbilleder: Lindknudspejdernes lejr i 1969, Lindknudfilmen fra 1994 (Statens Filmcentral) og flere DVD’er med revyer

TRYKT, UDGIVET MATERIALE

Håndbøger og andet: Brørup Sogns Historie fra 1948 og bogen om Lindknud Sogn af Niels Thøgersen fra 1935. Desuden haves årbøgerne for Historisk Samfund for Ribe Amt, årsskrifter for Historisk Arkiv for Brørup og Omegn samt alle numre af Lokalbladet.