Kursus: Arkibas billeder

Onsdag den 6. april 2022 kl. 10-16 på Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Underviser: Mette Guldberg

På kurset vil den grundlæggende funktionalitet og brugergrænsefladen i Arkibas blive gennemgået. Vi skal arbejde med indkomstjournaler, enkelte billeder, billedserier og albums, henvisninger, relationer og søgning. Registreringerne gennemgås systematisk i et tempo, hvor alle kan følge med. Kurset henvender sig primært til personer, som aldrig har arbejdet med programmet før eller personer, som har et grundlæggende kendskab til programmet på begynderniveau. Deltagerne forventes at have IT-kendskab på brugerniveau.

OBS! Egen computer skal medbringes

Det vil være en fordel at arbejde i demobasen https://arkibas5demo.arkibas.dk. Man skal derfor på forhånd have sikret sig, at man er oprettet som bruger på demobasen, og at man kan logge ind, så der ikke skal bruges undervisningstid på dette. Er man ikke oprettet på demobasen, så kontakt arkivets Arkibas-administrator. Hvis Arkibas-administratoren har problemer med at logge på demobasen, så kontakt Dorthe Søborg Skriver på  eller på 76 40 13 80.

Der vil være adgang til lokalet fra kl. 9:30, hvor der serveres kaffe og rundstykker.

Sted Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Torvegade 47, 6700 Esbjerg (indgang ad Esehaven)

Pris pr. person 150 kr. Beløbet indbefatter kaffe/te og en let frokost

Tilmelding senest 25. marts til

Oplys venligst deltagerens navn og e-mailadresse. Hvis deltageren ikke ønsker sin adresse sendt ud til de øvrige deltagere, bedes dette også meddelt.

Arrangeret af: Sydvestjyske Arkiver

Max deltagerantal: 10