Studietur til Odense 15. september 2021

Årets studietur går til Odense, hvor vi skal besøge Danmarks Jernbanemuseum, der har til huse i en remisebygning fra 1954. Vi får en omvisning i udstillingerne, og der bliver også lejlighed til at gå rundt på egen hånd.  Om eftermiddagen skal vi besøge det helt nyåbnede H.C. Andersens Hus, hvor forfatteren og hans værker taler til den besøgende gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere.  ”H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger”, lover museet.

Prisen for at deltage i turen er 700 kr. pr. person inkluderet formiddagskaffe m. rundstykke, frokost incl. en øl eller vand og eftermiddagskaffe med kage.

PROGRAM FOR TUREN

7.30      Afgang fra Museumspladsen, Esbjerg

7.45      Opsamling ved Korskroen (parkeringsplads v. Shell-tanken)

8.10      Opsamling ved Holsted (Afkørsel 70, parkeringsplads v. OK-tanken)

             Kaffe og rundstykker undervejs

10.00    Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Rundvisning og besøg på egen hånd.

12.30    Frokost på Café A

13.30    Besøg i det nyåbnede H.C. Andersen hus

15.30    Afgang fra Odense

             Kaffe og kage undervejs

             Hjemtransport med stop ved Holsted og Korskroen

Ca. 18.00   Ankomst Esbjerg

Mødetid senest 10 minutter før afgang/opsamling. Bussen kører på klokkeslæt og venter ikke. Tilbuddet gælder fortrinsvis medarbejdere/frivillige på SVAs medlemsarkiver. Ledsagere kan komme med, hvis der er ledige pladser (forhåndsreservation ved øvrig tilmelding). Der er plads til 50 personer på turen – tilmelding efter først-til-mølle princippet. Tilmelding senest den 1. september 2021 til . Angiv antal, navn på deltagerne, arkivnavn samt påstigningssted. Tilmeldingen er først gyldig, når deltagergebyret på 700 kr. pr. person er overført til kontonr. 8210 6270542725.